• 7-03-2017, 11:32

     У  нашій  області з кожним роком  зростає  кількість   приватних медичних закладів. Кожна компанія обирає свій шлях  до успіху на ринку медичних послуг. Головний секрет успіху  лікувально-діагностичного центру ДП „Сілмед” полягає  у тому,  що протягом понад дванадцяти  років основою діяльності була,  є і залишається постійна професіональна турбота про здоров’я  пацієнта. Незмінною впродовж всього цього часу залишається і  головна мета - якнайкраще допомогти своїм відвідувачам, надаючи якісну діагностику та високопрофесійні консультації, проводячи  складні  хірургічні  втручання.

    Правила, за якими працює клініка „Сілмед”, прості та доступні – професіоналізм, відкритість, чесність, дотримання медичних стандартів і пріоритетність індивідуальних потреб кожного пацієнта і його близьких.

    „Сілмед” – універсальний лікувально-діагностичний заклад, який надає медичну допомогу якісно-нового рівня за доступними цінами.

    Уся діяльність „Сілмед”  проводиться згідно з вимогами  українських та міжнародних стандартів, використовуючи локальні клінічні протоколи та локальні формуляри лікарських засобів.

    Ми відповідально ставимося до відбору персоналу, саме тому в клініці „Сілмед”  працює команда досвідчених та висококваліфікованих спеціалістів, які у своїй роботі використовують найефективніші методи медичної допомоги, що дозволяє досягати високих результатів за мінімальний проміжок часу.

    Особливістю закладу і, водночас, його сильною стороною є постійне впровадження та використання новітніх технологій. „Сілмед” оснащений високотехнологічним обладнанням, яке дозволяє максимально точно діагностувати стан Вашого здоров’я, провести широкий діапазон хірургічних втручань, включаючи лапароскопічні та симультанні (виконання операції пацієнту на різних органах під час одного оперативного втручання двома спеціалізованими хірургічними бригадами) операції.  

    Ми гарантуємо Вам конфіденційність обстеження і лікування та повну анонімність.

    Турбота про здоров’я пацієнта, широкий спектр послуг, висококваліфікований та доброзичливий персонал, бездоганний сервіс зручне місце розташування, лояльна цінова політика – все це Ви отримаєте саме у нас, у клініці „Сілмед”! 

    За час роботи клініки ми зарекомендували себе як надійний медичний заклад, якому довіряють у самих складних проблемах зі здоров’ям. Ми цінуємо Вашу довіру і бережемо свою репутацію, надаючи тільки якісні послуги!

     З повагою, головний лікар лікувально-діагностичного центру ДП „Сілмед”  П.О. Павлюк

    скачать dle 11.3

Видео о нас

 
 
 

Новости

“Клиника «Силмед» – современная клиника, имеющая за своими плечами почти 10-летний опыт успешной работы.

В поликлиническом отделении ДП «Силмед» ведут прием врачи более 20 специальностей. Среди врачей клиники ДП «Силмед» – 1 доктор медицинских наук, 6 кандидатов медицинских наук, 23 доктора высшей квалификационной категории.

"Кто здоровый - тот богатый, только он этого не знает". Гиппократ.

ДП «Силмед» – единственное в области частное лечебное заведение хирургического профиля с широким диапазоном проводимых оперативных вмешательств.

Клиника ДП «Силмед» расположена в Сумах по адресу ул. Металлургов, 38. Мы ждём Вашего звонка!

Консультация нутрициолога-действуетолога Завгородней Алины